sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Gröna Uddens Camping

Tämänkertainen tekstini koskee Gröna Uddens Camping -leirintäaluetta. Alue sijaitsee kävelymatkan päässä Maarianhaminan keskustasta, luonnonkauniilla Ahvenanmaan alueella.

Alueella on hyvät peruspalvelut, yleiset tilat (etenkin suihku/wc-tilat) ovat erittäin siistit ja aistikkaat. Alue sijaitsee Maarianhaminan niemen itärannalla ja koko alueelta on hyvät näköalat merelle. Alueella sijaitsee myös mukava hiekkaranta, jossa on kuumina päivinä kivasti väkeä.

Henkilökunta on ystävällistä ja esim. yleisiä tiloja pidetään erittäin siisteinä. Grillialueet eivät ole kovin käyttöön houkuttelevat, polttopuita tms. ei ollut näkösällä. Keittotilat olivat kuitenkin aivan käyvät, joten ruoanlaitto luonnisti hyvin.

Alueen sijainti on erittäin hyvä. Keskustaan on vain reilu kilometri ja liikennöinti kevyen liikenteen välineillä on helppoa ja turvallista, kiitos hyvien pyöräteiden. Maarianhaminan (ja koko Ahvenanmaan) liikenne on erittäin pyöräilijäystävällistä.

Hintatasoltaan alue ei ole mitenkään edullinen, mutta Ahvenanmaan tasolla täysin hyväksyttävä. Teltta maksaa 8 €/vrk ja henkilöistä 8 €/vrk lisäksi. Kolikkoautomaatteja alueella ei onneksi ole.

Jos Maarianhaminan kaupunki innostaa, alue on ehdottoman suositeltava. Blogini tarkalla asteikolla alue saa neljä pistettä viidestä.

Plussat:
  • Sijainti
  • Hyvät yleiset tilat
  • Hyvä uimaranta

Miinukset:
  • Hintataso
  • Ei aamusaunaa
  • Grillausmahdollisuudet


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti