tiistai 28. helmikuuta 2012

Kaupinojan sauna

Edellisestä tekstistä onkin jo turhan pitkä tauko.

Tämänkertainen kirjoitus koskee Tampereella olevaa Kaupinojan saunaa, jonka edustalla on avanto. Siellä tuli käytyä nauttimassa avantoa toverien kera sunnuntaina.

Saunalle on helppo löytää ja paikanpäällä on ilmaisia P-paikkoja kohtuudella. Miehille ja naisille on omat, erilliset tilavat pukuhuoneet ja peseytymistilat ja molempien käytössä on yksi iso sauna. Näiden lisäksi on mukava vilvoittautumistila saunan ja ulkoilman välillä.

Avanto on kohtuullisen lyhyen matkan päästä saunasta ja sinne on erittäin mukavakäyttöiset loivat portaat. Portaat löytyvät molempiin suuntiin joten avanto ei ruuhkaudu vaikka kansalaisia on enemmänkin nauttimassa avannosta.

Paikka on hyvin ylläpidetty, viihtyisä ja jopa varsin edustava. Henki on heti mukavan tuntuinen. Avantoa pidetään auki pumpuilla ja vedessä on jopa valojakin että pimeälläkin onnistuu uinti turvallisesti. Aikuisilta veloitetaan kuusi euroa uimisesta, joka on aika kallis hinta, mutta asiakasmäärä kertoo että tuo hinta on kohdallaan. Avannon nauttijoita riittää hyvin.

Jos et ole koskaan käynyt avannossa, suosittelen lämpimästi. Avanto parantaa vastustuskykyä ja on erittäin terveellistä. Muutaman pulahtamisen jälkeen tuleva tunne, kun veri kiertää voimakkaasti ihon pinnalla, on erittäin mukava.

Kaupinojan sauna saa neljä pistettä viidestä. Suosittelen lämpimästi.

Plussaa:
  • Avantoon lyhyt matka saunasta
  • Mukavat tilat, vilvoittelu onnistuu myös sisätiloissa
  • Tilava, edustava sauna hyvin löylyin
Miinusta:
  • Hintataso

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti