sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Kesäloma

Torstaina tein viimeisen työpäivän ennen lomia, joten nyt pikainen tilannepäivitys ennen seuraavaa kunnon bloggausta.

Havaintoja juhannuksesta: Kustavin Lootholma on erittäin tasokas ja kohtuuhintainen leirintäalue lähellä Kustavin keskustaa. Alue sijaitsee meren ääressä ja hintaan kuuluu sekä ilta- että aamusaunat. Yleiset tilat, saunat jne on erittäin hyvässä kunnossa ja remontoitu aistikkaasti. Alue ansaitsee täydet suositukset.

Lauantaina tuli piipahdettua Kustavin Lomavalkamassa myös. Edellinen päivä ja yö Lootholmassa antoi tähän hyvät vertailukohdat. Lomavalkamassa paikan ylläpito on laiminlyöty, monet rakennukset ovat kunnoltaan arveluttavia, saunan (ei kuulu hintaan, 23 € per tunti) hygieniataso ja materiaalivalinnat eivät sovi julkiseen saunaan. Myös laituri on oudon korkea, ei sovi viihdekäyttöön mukavasti. Alue kaipaisi ylläpitoväkeen ryhdikkyyttä ja mahdollisesti rahavirtoja. Jos haluat yöpyä Kustavissa, kannattaa ensin tarkistaa Lootholma.

Juhannus meni kaikenkaikkiaan kivasti, kiitos toverien seuran. Tällä kerralla hiukan rauhallisemmissa merkeissä verrattuna vuoden takaiseen Kalajokeen.

Maantaina pääseekin aloittamaan kesän ensimmäisen pidemmän reissun, Ahvenanmaan kautta Ruotsiin ja takaisin joskus kun siltä tuntuu :)

Ihanaa kesän alkua myös sinulle, lukija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti