lauantai 23. toukokuuta 2015

Kauden aloitus

Aloitin tämän leirintäkauden yöpymällä Kustavin Lootholmassa perjantain ja lauantain välisen yön. Vietettiin Ammattiliitto Pron Varsinais-Suomen alueen yhdistysten hallitusten tapaamista, joten oli sopiva tilaisuus yöpyä teltassa. Leirintäpuoli avautuu varsinaisesti vasta kesäkuun puolella, silloin esim. aamu- ja iltasaunat ovat käytössä normaalisti.

Lootholman alueelle rakennetaan nyt lomamökkejä. Se ei poista alueelta leirintäalueen palveluita, vaan täydentää palvelutasoa tarjoten mahdollisuuksia uusille elämyksille. Tuossa paritalossa, mihin tutustuttiin, mukavuudet ovat vastaavaa luokkaa kun fiinissä mökissä, sähköt, nettiyhteys (VSP:n kuitu), lämmitys, tiskikone, sisällä sauna ja terassilla palju jossa poretoiminto.

Yö meni teltassa mukavasti. Yöllä tuuli paljon ja aamuyöstä rupesi myös satamaan. Vuonna 2010 hankkimani Fjällräven Vålå Dome II on vielä kunnoltaan moitteeton ja pitää yhä vettä ja tuulta loistavasti. Myös muutkin varusteet tuntuivat olevan yhä terässä ja valmiina pidempiäkin reissuja varten. Yölämmöt oli jotain viiden ja kymmenen asteen tienoilla, lämpötilan puolesta varustuksellani pärjäsi hyvin.

Jos ja kun seuraavat viikonloput ovat ilmojen puolesta suotuisia, pieniä viikonloppureissuja voi olla tulossa. Kesäloma alkaa juhannuksesta ja heti alussa pitäisi lähteä pitkähkölle reissulle Ruotsin puolelle.

Tässä vähän kuvia Lootholmasta:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti