sunnuntai 9. elokuuta 2015

Idän ihmeet

Olin viikonlopun tapahtumassa Idän ihmeet, joka järjestään Ikaalisissa Manso Camping -leirintäalueella. Tapahtuma on itäautoharrastajien yhteinen tapaaminen, perinteisesti lauantaina kiertoajelua, rompetoria ja saunaa, innokkaimmille on myös jo perjantaina sauna lämmin.

Leirintäalueelle oli täksi vuodeksi uusittu WC- ja suihkutilat. Uudet tilat ovat siistit ja mukavat käyttää, vanhat ehtivät olla jo sen oloiset että uusiminen oli tarpeen. Rantasauna kaipaisi vielä aika paljon työtä, tuoksut eivät ole raikkaimmat ja lattia elää aika paljon kävellessä. Rantasaunan edessä oleva laituri on ponttoonien varassa. Uimatikkaat ovat parhaat päivänsä jo elänyt ja näitten käyttö on jopa vaarallista. 

Normaalihinta on 16,5 € teltalle (sisältäen neljä leiriytyjää). Tämä hinta on neljälle linjassa, mutta yksittäiselle leiriytyjälle hinnat ovat hieman yläkanttiin, etenkin kun saunat on vain maksua vastaan varattavissa.

Itse tapahtuma on mukava, itäautoharrastajat ovat leppoisia tovereita ja itäkalustoa on mukavaa ihailla. Kiertoajelu oli tällä kertaa Parkanoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti