perjantai 12. heinäkuuta 2019

Kustavin Lootholma

Tuli käytyä eilen päiväreissulla Lootholmassa, samalla oli hyvä tilaisuus katsastaa uudistukset tälle kesälle.

Leirintäalueen yleiset tilat ja vastaanottorakennus ovat uusissa juuri valmistuneissa rakennuksissa, uutta vastaanottorakennusta ei ole vielä otettu käyttöön (vastaanotto toimii nyt ravintolassa). Uudet tilat ovat toimivat, siistit ja tyylikkäät.

Vielä suurempi kehu tulee uudelle saunakeskukselle. Saunarakennukset ovat uudet ja mitä tärkeintä, aivan meren rannassa.

Uudet tilat ovat toimivat ja selkeät. Löylyjä nauttimaan mahtuu nyt selvästi enemmän väkeä ja myös lauteilta on hyvä näkyvyys merelle ikkunoista. Kiuas on säädetty hyvin, lauteet eivät ole liian kuumat (vanha sauna oli usein jopa liian kuuma) ja kiukaan antama löyly pehmeää ja mukavaa. Saunasta on helppo käynti laiturille mereen uimaan eikä saunasta poistuessa ole pakko käydä pukuhuoneen kautta joten sekin tila pysyy kuivana. Ranta on uintiin hyvä, heti laiturista poistuessa on sopiva uimasyvyys ja Ströömin puoleinen merivesi ei lämpene kuumillakaan helteillä liiaksi.

Saunat kuuluvat edelleen aluemaksuun, aamulla 8 - 10 ja iltapäivällä 16 - 19. Kustavin Lootholma on näiden uudistuksien jälkeen ehdottomasti leirintäalueista parhaimmasta päästä. Täällä voit yöpyä myös uusissa hienoissa mökeissä, jurtassa, asuntoautossa/-vaunussa, teltassa tai veneessä.

Suosittelen lämpimästi tutustumaan! Lootholma on hienossa paikassa Saariston rengastien varrella Kustavissa.

Vierasvenesatama

Näkymä saunan terassilta

Saunan terassi

Saunan terassi, käynti laiturille

Tilaussaunoja

Uudet rantasaunat

Uudet rantasaunat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti