perjantai 17. heinäkuuta 2020

Sepänniemen lomakylä, Alavus

Kävimme kesälomareissulla käymässä Tuurin kyläkaupalla. Alkuperäinen idea oli mennä Onnelaan, mutta vastaanotossa kertoivat, ettei telttapaikalle saa sähköä eikä vaunupaikoille saa laittaa telttaa pystyyn. Päätimme lähteä eteenpäin ja Sepänniemi oli lähimpänä.

Alue on pieni ja rauhallinen leirintäalue järven rannassa. Melkein koko alueelta näkyy Ponnenjärvelle. Alueella on uimaranta (julkinen uimaranta), pohjan laatu on hyvä, mutta syvenee aika hitaasti.

Alueella on toimivat peruspalvelut. Yleiset tilat ovat siistit. Keittiötila on uudempi, kun WC- ja suihkutilat. Nekin ovat tosin pidetty siistinä, joten tiloja on suhteellisen miellyttävä käyttää. Alueella on grillipaikkoja. Nyt kesällä alueella oli pari lammastakin viihdyttämässä lapsia.

Saunoja on useampia ja saunavuoroja saa vuokrattua hintaan 15 € per tunti. Ei otettu saunaa, mutta kovin niitä on kehuttu. Leirintämaksuun sisältyvää saunavuoroa ei ole tarjolla.

Alueesta jäi mukava kuva. Matka Tuurin kyläkaupalle on vain 9 km. Jos olet reissaamassa läheisyydessä, Sepänniemi tarjoaa paljon mukavamman rauhan kun Onnela. Tarjolla on myös mökkimajoitusta. Suosittelen lämpimästi.

Saatiin telttapaikka uimarannan läheisyydestä

Uimaranta

Lampaat

Näkymä rannan huussista

Rannan huussi

Suihkutilojen lavuaarit

Suihkutilat

Grillipaikka

Vuokrattava vene

Laavu rannan läheisyydessä

Uimaranta

Maalaus kivessä

Näkymä laavulta

Lasten leikkipaikka

Grillipaikka

Alueen kartta

Karhuja

Reception

Alueen läheisyydessä on myös Töysän museo


Leirintäalueen huoltorakennus

Keittiötilat

Keittiötilan mikro

Keittiötilan terassi

Esiintymislava ja mökkejä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti