lauantai 29. joulukuuta 2012

Kesän 2013 haaveita

On jälleen se aika vuodesta, jolloin on hyvä vähän miettiä, mitä kaikkea on tullut tehtyä ja mitä haluaisi seuraavan vuoden osalta nähdä edessään joskus.

Kesällä 2012 tuli reissattua monipuolisesti. Leirintäkausi alkoi jo toukokuussa Raumalla ja Lahdessa ja jatkui kohti kesälomaa mukavasti. Loman aikana tein pari pidempää reissua, ensimmäinen kohdistui eteläiseen Ruotsiin ja toinen ympäri Suomea. Molemmat reissut olivat hyvinkin onnistuneita ja Ruotsin reissun sain jopa tehdä hyvässä seurassa. Leirintävälineet on muutaman vuoden aikana hioutunut tarpeita vaativiksi ja reissuissa on hyvin viihtynyt.

Kesän 2012 kohokohtia:
 • Ruotsin reissu
 • Kotimaan reissu
 • Toverien seura
Ensi vuotta olen jo ehtinyt miettiä monesti, tällaisia kivoja ajatuksia on pyörinyt mielessäni:
 • Matkakohteista houkuttaa suuresti Tanska. Ruotsissakin on paljon alueita, joissa olen käynyt joko hyvin vähän tai en ollenkaan, esim. Ruotsin keskiosa (Tukholman ja Uumajan väli). Toivottavasti aikataulut suosivat ja saan oltua kesälomasta suuren osan reissuissa näkemässä ihmeellistä maailmaa.
 • Mökin käyttöä olisi hyvä lisätä. Se on lähellä ja sielläkin on erityisen mukavaa viettää laadukasta aikaa.
 • Telttareissuilla kalastamista pitää treenata ja miettiä sopivia tapoja siihen. Olen ollut vähän turhan laiska onkimaan, vaikka tykkään yli kaiken tuoreesta kalasta. Paras kalalaji on ilmainen tuore kala.
 • Rakkauden löytäminen sopii ensi vuodenkin kuvioihin ja omalta osaltaan tukisi reissailua, mökkeilyä ja laadukkaan ajan viettoa.
Tulevan vuoden fiilistelyn on hyvä lopettaa mielessäni usein pyörivään kesäiseen klassikkoteokseen.

Bloggaus ei ole mitään ilman tunnelmallista kuvaa, joten tässä sellainen menneeltä kesältä:


Kuvassa näkyy Karlskronan kaupunkia ja se on otettu 29.6. Kyseinen kaupunki jäi mieleen erittäin positiivisena asiana, merta kaikkialla, hienoa uimarantoja ja yllättävän lämmintä merivettä. Jos Tanskan reissu toteutuu, Karlskrona on matkan varrella.

Kivaa vuodenvaihdetta ja mukavaa ensi vuotta sinulle, blogini lukija!

2 kommenttia:

 1. Terve !

  Kuule, Tule Vaasaan Vaskiluodon Camping kokeilemaan.
  Vaasassa Sinulla on nähtävää; 19 km päässä Vaskiluodosta on Raippaluodon saari joka on Unescon maailmanperintöluettelon ainoa luontokohde Suomessa. Stundarsin käsityöläiskylä 14 km esittelee vuosisatojen vanhaa talonpoikaiskultuuria, ja Vaasassa on nähtävää paljon. Viikon lomalla ehdit.

  Käy katselemassa valokuviani. Liikun pyörällä paljon ja olen kuvannut.
  Klikkaa blogini etusivuni valokuvien takaa matkailulinkkejä!
  http://jarinhotelli.blogspot.com
  yst. t. Jari Laurila

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä. Pari vuotta sitten kävin Vaasan Top Camping -alueella, tykkäsin kovasti. Lähellä kaupunkia, hyvä ranta ja saunatkin kuuluvat hintaan. Tässä blogitekstini aiheesta: http://leirinta.blogspot.fi/2011/07/top-camping-vaasa.html

  VastaaPoista