sunnuntai 19. elokuuta 2012

Sandvik Gästhamn och Camping

Kökar on Ahvenanmaan maakuntaan kuuluva pieni meren keskellä oleva kunta. Luonnoltaan Kökar on hyvin kaunis ja mukavasti erilainen kun mantereen paikat. Jos ei ole omaa venettä, Kökarille pääsee helposti Ålandstrafikenin laivoja käyttäen, Korppon Galtbystä tai Ahvenmaan pääsaaren Långnäsistä.

Kökarin saarelta löytyy hyvin peruspalvelut, eli kohtuullisen kokoinen kauppa (jossa jopa yllättävän hyvä valikoima), pari ravintolaa, vierasvenesatamaa ja leirintäaluetta.

Leirintäalue on nimeltään Sandvik Gasthamn och Camping. Alue sijaitsee meren rannalla, laivasatamasta on sopivan lyhyt matka tänne. Alueelta löytyy hyvät peruspalvelut, yleiset tilat hyvinkin siistit, ilmainen suihku. Tunnelma alueella on hyvin kodikas ja henkilökunta on mukavaa. Alueella tehdään jatkuvasti parannustöitä, nyt oli uudet keittiötilat, uudet WC-tilat oli kesäkuun lopussa vielä työn alla.

Hintataso on täysin normaalia, 10 € per teltta ja 2,5 € per henkilö. Tasokkuuteen nähden voidaan pitää jopa edullisena.

Suosittelen Kökarin saarta lämpimästi matkailukohteeksi. Leirintäalueella on mukava yöpyä ja elellä. Blogini tarkalla asteikolla alue saa 4,5 pistettä viidestä.

Hyvää:
  • Luonnonkaunis Kökar
  • Kodikas, hyvin hoidettu alue
  • Siistit yleiset tilat
Huonoa:
  • Aluehintaan kuuluva aamusauna on aina kiva lisä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti