sunnuntai 10. elokuuta 2014

Pyhärannan Kievari & Camping

Pyhärannan leirintäalue, Suojala, sijaitsee Pyhärannan keskustaajaman, Rohdaisten, välittömässä läheisyydessä.

Pyhäranta on pieni kunta Varsinais-Suomen pohjoisosassa. Kunnassa on paljon kaunista merenrantaa ja järviä. Keskusta on pieni ja idyllinen, kirkko aivan rannassa. Leirintäalue on alle kilometrin päässä keskustasta ja sijaitsee meren ääressä.

Leirintämaksu teltoilla on 5 € per henkilö per vrk. Hintaan sisältyy sauna iltaisin, 18 - 22.

Sauna antaa hyvät löylyt ja on jopa varsin edustava. Kiuas on puulämmitteinen ja kivimäärä iso (lämmittäjän mukaan kiviä on yli 400 kg). Laiturin päästä pääsee hyvin mereen uimaan ja rannan pohjan koostumus on myös hyvin miellyttävä. Matka lauteilta uimaan on hyvin kohtullinen.

Yleiset tilavat ovat siistit, WC/suihkutilat ovat oikein tyylikkäät jopa. Keittiötiloja ei ole uusittu ihan hiljattain, mutta nekin ovat oikein siistit ja mukavat käytössä. Sain teltalle hyvän paikan, lähellä palveluja, saunaa ja merinäköalalla.

Vaikka alue on aika lähellä päätietä, liikenteen melua ei kuulu alueelle ollenkaan. Keskustan palvelut ovat alle kilometrin kävelymatkan päässä. Alueelta saa myös ostettua maittavia ruoka-annoksia.

Suosittelen lämpimästi aluetta. Palvelut ovat siistejä, rantasauna tarjoaa hyvät löylyt eikä hinnatkaan ole este. Pisteitä tarkalla asteikolla 4,5 viidestä.

Hyvää:

  • Aluehintaan kuuluva hyvä sauna
  • Siistit yleiset tilat
  • Alueella ei liikaa etäisyyksiä palveluihin
  • Merinäköala
  • Etäisyys erittäin kohtuullinen keskustaan
Huonoa:
  • -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti