sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Poroholma Camping

Poroholman leirintäalue sijaitsee Raumalla lähellä kaupunkia, Syvärauman kaupunginosassa. Leirintäalue on ollut samalla paikalla 50-luvulta lähtien.

Alueen portti

Paikalta on keskustaan parisen kilometriä ja alueen molemmilla puolin on merta. Hintaan kuuluu aamusauna. Toukokuussa telttayö maksaa 5 € (SFC-jäsenille 3 €), hintoja voi pitää erittäin kohtuullisina.

Huoltotilarakennus

Yleiset tilat ovat erittäin siistit, saunavuoroja on hyvin alkaen varhaisesta aamusta ja päättyy iltapäivän alkuun. Saunoilta on mukava käydä meressä uimassa, saunat on aivan rannassa ja ranta mukava uimiskäyttöön. Pohja on hiekkaa ja syventyy sopivasti eikä ole tarvetta kävellä turhan pitkään päästäkseen uimaan.

Hiekkarantaa

Henkilökunnan palvelualttius ansaitsee myös maininnan. Normaalisti toukokuussa on käytössä tynnyrisauna, mutta sen kiukaassa oli jotain ongelmaa. Henkilökunta laittoi isomman saunan käyttöön, isompi sauna on hieman edustavampi. Tynnyrisaunassa olin viime toukokuussa, oikein hyvät löylyt sekin antaa.

Alueella on runsaasti paikkoja vaunuille, autoille ja teltoille. Myös mökkejä on jonkun verran. Jos ja kun Rauman kaupunki innostaa, Poroholma on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen paikka.

Leirintäblogin tarkalla asteikolla Poroholman leirintäalue saa pisteiksi täydet viisi viidestä.

Hyvää:
  • Siistit yleiset tilat
  • Hyvä sijainti
  • Hyvät saunat (ilmainen aamusauna) ja uimaranta
  • Erittän kohtuullinen hintataso
  • Henkilökunnan palveluasenne
 Huonoa:
  • -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti